Aangenaam!

Elke dag helpen wij technici aan de leukste junior, medior & senior functies én zelfs aan BBL-plaatsen bij geselecteerde bedrijven in de installatietechniek.

Wat doen we?

Installatiebaan.nl is een platform waarbij meerdere installatiebedrijven samenwerken om installatietalent te vinden. Wil jij een leuke baan in de installatietechniek? Wil je werken bij bedrijven die jou willen verder helpen in je carrière? Reageer dan op een van de vacatures die het beste bij jou past!

Succesvol!

Wij zijn succesvol omdat wij gespecialiseerd zijn in vacatures binnen de installatietechniek, maar vooral omdat we naast een leuke baan ook de beste werkgevers hebben geselecteerd. We kennen onze klanten en de markt goed en luisteren actief naar jouw wensen.

Uitdagende vacatures!

Onze wereld verandert sneller dan ooit, de innovatie neemt een enorme vlucht. Monteurs & technici bemiddelen wij naar de mooiste werkgevers met uitdagende banen en projecten! Daarnaast leiden wij hen op. De kosten van deze opleiding betalen wij!

Wil jij ook een bijdrage bieden aan deze innovaties en de continuïteit van onze klanten? Onze klanten helpen wij graag de juiste monteurs te vinden en jou helpen wij aan; meer salaris, werk dichtbij huis, meer uitdaging of bijvoorbeeld persoonlijke groei!

Duurzame relaties

Wij gaan voor duurzame relaties. Met onze klanten, maar ook met jouw als sollicitant!
waar wij in geloven. Niet enkel voor detachering maar uiteindelijk voor een vaste baan op een afdeling en bij een organisatie waar jij jezelf thuis voelt.

We werken o.a. samen met de volgende partners en klanten:

Focus lost complexe zaken op

Het is eigenlijk heel simpel; jou aan een leuke baan helpen bij een werkgever die bij jou past, dat is ons doel!

We hebben werkgevers binnen de installatietechniek geselecteerd op hun beloftes richting hun werknemers. Samen met hen zijn we nu opzoek naar nieuwe medewerkers die opzoek zijn naar een nieuwe baan in de installatietechniek. Wat vind jij belangrijk in een nieuwe baan? En welke type werkgever past jou goed? We horen het graag van je.

Waar focus jij jezelf op?

Zoek je een baan dichterbij huis, wil je meer geld verdienen of bijvoorbeeld jezelf verder ontwikkelen?

Laten we vrijblijvend in gesprek gaan over de toekomst van jouw carriere!

Erik van ’t Wout

jouw contact persoon

Bel Erik Direct