Aangenaam!

Elke dag helpen wij monteurs & technici aan de leukste junior, medior & senior functies én zelfs aan BBL-plaatsen.

Wat doen we?

Installatiebaan.nl is een werving & selectiebureau. Onze recruiters brengen monteurs en technici in contact met bedrijven die uitdagende functies vacant hebben. Dit doen we vaak beter dan andere bureaus omdat wij ons gespecialiseerd hebben in enkel vacatures voor monteurs & technici en omdat we betrokken blijven bij de ontwikkeling van onze medewerkers!

In een open, no-nonsens cultuur werken onze gespecialiseerde recruiters samen om constant de beste monteurs te scouten met maar één doel: monteurs verder helpen in hun carrière!

Succesvol!

Wij zijn succesvol omdat wij gespecialiseerd zijn in vacatures voor monteurs, maar vooral omdat we vaak als eerste weten waar er bijzondere vacatures vrijkomen. We kennen onze klanten en de markt goed en luisteren actief naar onze kandidaten. Hierdoor weten we sneller en beter de juiste match te maken.

Uitdagende vacatures!

Onze wereld verandert sneller dan ooit, de innovatie neemt een enorme vlucht. Monteurs & technici bemiddelen wij naar de mooiste werkgevers met uitdagende banen en projecten! Daarnaast leiden wij hen op. De kosten van deze opleiding betalen wij!

Wil jij ook een bijdrage bieden aan deze innovaties en de continuïteit van onze klanten? Onze klanten helpen wij graag de juiste monteurs te vinden en jou helpen wij aan; meer salaris, werk dichtbij huis, meer uitdaging of bijvoorbeeld persoonlijke groei!

Duurzame relaties

Wij gaan voor duurzame relaties. Met onze klanten, maar ook met de beste monteurs
waar wij in geloven. Niet enkel voor detachering maar uiteindelijk voor een vaste baan op een afdeling en bij een organisatie waar jij jezelf thuis voelt.

We werken o.a. samen met de volgende partners en klanten:

Focus lost complexe zaken op

Het is eigenlijk heel simpel; we focussen ons op iets wat we écht leuk vinden en proberen er steeds beter in te worden.

We zijn constant in gesprek met gave organisaties die monteurs zoeken en aan de andere kant spreken we dagelijks gemotiveerde technici die een nieuwe uitdaging zoeken. Wij worden blij als, ná bijvoorbeeld 6 maanden, zowel opdrachtgever als kandidaat zeggen dat ze gelukkig met de match zijn! Daar doen we het voor!

Waar focus jij jezelf op?

Zoek je een baan dichterbij huis, wil je meer geld verdienen of bijvoorbeeld jezelf verder ontwikkelen?

Laten we vrijblijvend in gesprek gaan over de toekomst van jouw carriere!

Erik van ’t Wout

jouw contact persoon

Bel Erik Direct