BBL Leerling?

Wij hebben diverse leuke BBL-vacatures. Goed verdienen en jouw MBO niveau 3 en 4 behalen?

Dus jij wilt leren & werken?

Wil jij meerdere dagen in de week werken en tegelijkertijd een opleiding op MBO-niveau volgen? Goed nieuws, dat kan! En wij helpen je er graag mee. Het idee is dat je start bij één van onze vele opdrachtgevers die bekend staan als BBL-leerbedrijf.

Wij bieden op dit moment alleen trajecten aan op MBO 3 en MBO 4 niveau. Dit betekent dat je minimaal MBO niveau 2 moet hebben. We hebben afspraken met de meeste ROC’s in Nederland dus er is altijd wel een ROC bij jou in de buurt waar je kan starten. Wij betalen jouw opleidingskosten en coachen je om een goed eindresultaat te bereiken! Zo maar enkele voorbeelden van opleidingen op niveau 3 en 4 die je via ons kan volgen zijn; metaal/ werktuigbouw, installatietechniek, elektrotechniek en mechatronica.

Direct goed verdienen.

Zoek je een leuke baan en een goed salaris? Maar wil je jezelf ook verder ontwikkelen? Combineer het hebben van een goed salaris met het volgen van een leuke BBL-opleiding!

Bekijk BBL Vacatures

Coaching!

Wij coachen en begeleiden onze medewerkers die in een BBL-traject zitten naar een goed resultaat. De een leert makkelijker dan de ander, ook werken in combinatie met studeren vergt discipline en inzet. Wij ondersteunen je bij het behalen van je opleiding op MBO niveau 3 of 4.

Bekijk BBL Vacatures

Wij betalen jouw opleiding

Het volgen van een opleiding kost veel geld. Je betaalt college-geld maar ook voor boeken betaal je een aardig bedrag. Wij betalen de opleidingskosten van medewerkers die bij ons in dienst zijn.

Bekijk BBL Vacatures

We doen dit samen met deze bedrijven:

Benieuwd geworden?
we leren je graag kennen

reageren op vacature

Populaire BBL vacatures

Zutphen

Elektricien Technische Dienst

Veelzijdige baan!

Werken op 1 geavanceerde productielocatie als elektricien technische dienst en een zeer goed salaris verdienen? Met jouw kennis en kunde op het gebied van elektrotechniek ben je voor onze opdrachtgever onmisbaar bij het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties in een productie- / procesomgeving. Kom jij dit kleine team versterken? Ben je wat ouder? Geen probleem, iedereen met de juiste papieren is welkom! ; )

Nabij Geldermalsen

Elektromonteur technische dienst ( 3 ploegen)

Riante ploegentoeslag!

Elektromonteur technische dienst in 3 ploegen. Ben jij op zoek naar een leuke functie als monteur elektrotechniek en zie jij ook de voordelen in van het werken in ploegen binnen een TD-omgeving? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou in de regio Buren/ Zoelmond nabij Tiel en Geldermalsen. Deze baan kan ook als BBL-functie uitgevoerd worden waarbij je leert en werkt.