Installatiebaan helpt je
aan jouw nieuwe baan in de techniek!

Uitdagende projectenMeer salarisDoorgroei & OntwikkelingWerk dichterbij huis

FILTER ONZE VACATURES

Voor [de superleuke superlange vacature titel] hebben we x aantal vacatures gevonden

Meerdere locaties binnen Nederland

Junior monteur elektrotechniek

De ideale functie voor een starter!

Wij zoeken meerdere startende elektromonteurs! Net je MBO elektrotechniek afgerond?  Op zoek naar je droombaan om een goede start van je carrière te maken? Wij helpen je graag met de keuze te maken in deze brede sector! Werken in de installatietechniek, de machinebouw, de mechatronica of de energietechniek? Er zijn veel mogelijkheden binnen de elektrotechniek, als carrièreadviesbureau is onze belangrijkste vraag dan ook: "Monteur, hoe ziet jouw ideale baan eruit?"

Regio Eindhoven

Inspecteur EV / HV Installatieverantwoordelijke A

Veiligheid en de Hoogste Spanning!

Hoogspanning en NEN- keurmerken? Die ken jij als de beste! Veiligheid? Dat vind jij het belangrijk en controleer je graag! Meedenken met de bedrijfvoering EV dat is wat jij gaat doen!

Regio Eindhoven

Ervaren Monteur Hoogspanning

Het hoogste spanningsniveau!

Ga aan de slag in de eredivisie van de energietechniek, ga aan de slag als Hoogspanningsmonteur! Materiaal bewerken, dat is voor jou geen uitdaging meer. Koper of alluminium buig jij letterlijk naar jouw wil. Ook het trekken van voedingskabels is geen bijzonderheid meer voor jou! Maar...

Amsterdam

Monteur transformatoren

Direct een vast contract + HS aanwijzingen!

Wij zoeken een monteur transformatoren  die veelal vanuit zijn/haar eigen woonplaats in West-Nederland werkt! De standplaats is Amsterdam maar de werken kunnen in principe landelijk plaatsvinden. Je krijgt een volledig ingerichte bus die je niet privé mag rijden. Reisuren en overwerkuren worden goed vergoed. Je ontvangt direct een vast contract en een start-opleidings-traject in de hoogspanning van enkele maanden zodat je de aanwijzingen kan behalen die je nodig hebt in de hoogspanning. Als Monteur Transformatoren kom je te werken binnen een gespecialiseerd team wat zich richt op revisies en het installeren van transformatoren. Binnen dit team draag je bij aan de goede staat van alle vermogenstransformatoren van interne en externe klanten. Met je directe collega’s draag je zorg voor de uitvoering van alle activiteiten, waarbij veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. O.b.v. indicatoren en parameters onderneem je de juiste acties bij onderhoud en storingen, en geef je waar nodig een professioneel advies aan de Engineer. Tegelijkertijd groei je mee met het team in de ontwikkeling van nieuwe werkwijzen en methodes als het gaat om innovaties m.b.t. conditiebepaling. Zelf groei je naar een zelfstandigheid op het gebied van kennis van de vermogenstransformator, en ben je op termijn in staat ploegen aan te sturen.

Tiel

Junior elektromonteur

Veel leren!

Wij zoeken meerdere junior monteurs elektrotechniek! Hoe ziet de ideale baan eruit voor jou? Het is altijd lastig om de beste keuze te maken uit de vele mogelijkheden na je technische opleiding die deze sector je biedt, daar helpen wij jou graag bij! Deze functie is ook als BBL-functie in te vullen! In tegenstelling tot de meeste recruitmentbureau's werken wij vanuit de werknemer in plaats van de vacature hierdoor komen jouw wensen centraal te staan! Onze belangrijkste vraag is dan ook:"Elektromonteur, hoe ziet jouw ideale baan eruit?"