Installatiebaan helpt je
aan jouw nieuwe baan in de techniek!

Uitdagende projectenMeer salarisDoorgroei & OntwikkelingWerk dichterbij huis

FILTER ONZE VACATURES

Voor [de superleuke superlange vacature titel] hebben we x aantal vacatures gevonden

Terneuzen

Monteur meet- en regeltechniek (infra)

Volop doorgroeimogelijkheden!

Monteur meet- en regeltechniek (infra) Vind je het leuk om aan uitdagende projecten op zowel elektrotechnisch als meet- en regeltechnisch gebied te werken? Dan zijn we opzoek naar jou! Wij zijn opzoek naar een Monteur meet- en regeltechniek in de regio van Terneuzen.

regio Arnhem

(aankomend) uitvoerder infra (E)

Meer verantwoordelijkheid en salaris

Ben je nu technicus of monteur en wil doorgroeien naar een leidinggevende functie? Wij hebben voor jou een hele leuke functie van aankomend uitvoerder geselecteerd! Bekijk'm snel; Je hebt een veelzijdige functie waarin je techniek combineert met het adviseren van klanten en teamleden. Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn onder meer:

Midden-Nederland

Monteur E in de Infratechniek

Monteur E? Ga aan de slag met VRI's!

Als monteur Infratechniek combineer je de kennis van jouw opleiding met werkzaamheden uitvoeren in de praktijk. Onder leiding van een Eerste Monteur werk je mee aan het onderhoud en vernieuwen van diverse (verkeers)installaties. Je zult werkzaam zijn in een team van ervaren collega’s die een passie voor verkeer delen en het wegennet willen verbeteren op het gebied van verkeersveiligheid, doorstroming en milieu. Jij levert met jouw werkzaamheden een belangrijke bijdrage aan het behalen van een goed eindresultaat en een beter Nederland!

Midden-Nederland

Eerste Monteur Infratechniek (VRI)

Passie voor VRI's?

Wij hebben een hele leuke vacature voor een eerste monteur die zichzelf verder wil ontwikkelen binnen de infratechniek. Ben jij toe aan de volgende stap? Wil jij doorgroeien naar de functie van eerste monteur infratechniek? Wij regelen het.