Installatiebaan helpt je
aan jouw nieuwe baan in de techniek!

Uitdagende projectenMeer salarisDoorgroei & OntwikkelingWerk dichterbij huis

FILTER ONZE VACATURES

Voor [de superleuke superlange vacature titel] hebben we x aantal vacatures gevonden

Meerdere locaties binnen Nederland

Junior monteur elektrotechniek

De ideale functie voor een starter!

Wij zoeken meerdere startende elektromonteurs! Net je MBO elektrotechniek afgerond?  Op zoek naar je droombaan om een goede start van je carrière te maken? Wij helpen je graag met de keuze te maken in deze brede sector! Werken in de installatietechniek, de machinebouw, de mechatronica of de energietechniek? Er zijn veel mogelijkheden binnen de elektrotechniek, als carrièreadviesbureau is onze belangrijkste vraag dan ook: "Monteur, hoe ziet jouw ideale baan eruit?"

Service Technicus Klimaattechniek en HVAC

Klimaatsimulatie tot aan Cleanrooms!

Ken jij de geheimen van de klimaattechniek? Zoek je een werkgever die gelooft in jou potentie en groei? Bekiijk deze vacature voor de gaafste servicejob in de HVAC / Klimaattechniek! Ga je bezig houden met de vooral nationale maar incidenteel internationale service van top of the line klantspecifieke klimaatoplossingen!

De Betuwe

Junior Service Technicus Klimaattechniek en HVAC

Klimaatsimulatiekasten en Cleanrooms!

Net klaar met je MBO? Nu ready om te beginnen? Bekiijk deze vacature voor een gave startersjob in de HVAC / Klimaattechniek! Ga je bezig houden met de vooral nationaal maar incidenteel internationale service van klantspecifieke klimaatoplossingen!

Regio Culemborg/Geldermalsen

Monteur Complexe Installaties

Gave job voor High-Techfans!

Heb jij een affiniteit voor high-tech machines? Ben je geïnteresseerd in een binnendienstfunctie? Als monteur complexe installaties ben jij verantwoordelijk voor high-tech sorteer- en verpakkingsinstallaties! Ga aan de slag bij de koploper op het gebied van Innovatie in de sorteertechnologie!

Utrecht

Zelfstandig Monteur E MBO3+

Platte organisatie, Snel groeien!

Zelfstandig Monteur E Een familiebedrijf. Dat hoor je wel vaker. Maar bij deze werkgever draait het al ruim 100 jaar om één ding! Goed werk leveren! Samen aan iets moois werken onder uitstekende omstandigheden en met gezellige collega's, dat doen ze hier elke dag! Jij kan onderdeel worden van deze gave club en jouw kwaliteiten en kunde laten stralen in een gave positie met veel doorgroeimogelijkheden!

Maastricht

Monteur doorgroeien naar werkvoorbereider?

Monteur jij kunt doorgroeien!

Doorgroeien naar werkvoorbereider? Voor een gave firma gevestigd in Maastricht zoeken wij een ervaren monteur E die door wil groeien naar een positie als werkvoorbereider. Deze totaalinstallateur bestaat inmiddels al ruim 50 jaar. Vanwegen gestaagde groei zoeken zij nu een All-round elektrotechnische professional die door wilt groeien van een 1ste/Chef/zelfstandig Monteur positie naar wervoorbereider.

De Betuwe

Chef Monteur Elektrotechniek

Leidinggeven, monteren en modificeren

Hey Monteur! Ben jij de leidingvende technicus die wij zoeken? Ben jij werkzaam als monteur elektrotechniek en wil je jezelf verder ontwikkelen tot Chef Monteur? Bekijk deze vacature, wellicht is dit wel jouw kans!

Midden - West Nederland

Monteur Lifttechniek

Lift jezelf naar het volgende niveau!

Wij zoeken een elektrotechnicus met een enorme affiniteit met lifttechniek en bij voorkeur ervaring in de installatietechniek. Jouw doel binnen het team van onze opdrachtgever is de verantwoordelijkheid te dragen voor het repareren en inbedrijfstellen van een grote variatie aan lift installaties in de buitendienst op locatie van veel verschillende klanten. Klanten kunnen zijn; winkelcentra, ziekenhuizen, overheidsinstaties en woningen. Je zult service verlenen bij storingen en in bedrijfstellingen ter plaatse bij onze klanten in Nederland. Verder bouw je in de binnendienst aan vernieuwende lifttechnieken. Je hebt de kans je binnen een team van gezellige maar gedreven collega's (verder) te ontwikkelen bij een firma die continue met nieuwe en uitdagende projecten bezig is.  Als je wil kan doorgroeien naar Eerste Monteur Lifttechniek of Werkvoorbereider. De werkzaamheden omvatten onder andere;

Gelderland

Leidinggevend Elektromonteur Installatietechniek

Ben jij een echte leider?

Leidinggevend Elektromonteur, Dè functie om jouw leidinggevend talent op te laten bloeien!Wil jij graag jouw leidinggevend talent laten zien en ontwikkelen? Als Leidinggevend Elektromonteur ben je de leidinggevende van een team van Elektromonteurs en onderaannemers. Jouw taak is het aansturen en motiveren van een hecht team, en jij vormt de sleutelspeler in het proces tussen plan en werkelijkheid. Jij bent de verbinding tussen projectleiding en de monteurs, tevens denk je mee over de elektrotechnische installatie die je aanlegt samen met je team. Bij deze functie ben je voornamelijk werkzaam in de uitiliteitsmarkt, en je zit op een functie waarin je zowel je elektrotechnisch als leidinggevende vaardigheden kunt gebruiken en verbeteren!