Installatiebaan helpt je
aan jouw nieuwe baan in de techniek!

Uitdagende projectenMeer salarisDoorgroei & OntwikkelingWerk dichterbij huis

FILTER ONZE VACATURES

Voor [de superleuke superlange vacature titel] hebben we x aantal vacatures gevonden

Beesd

Monteur verpakkingsmachines

Prachtige auto!

Wil jij als monteur machinebouw voornamelijk in Nederland werken en een prachtige gezins- of personen-auto rijden ipv een grote bus? Lees dan snel verder...

Service Technicus Klimaattechniek en HVAC

Klimaatsimulatie tot aan Cleanrooms!

Ken jij de geheimen van de klimaattechniek? Zoek je een werkgever die gelooft in jou potentie en groei? Bekiijk deze vacature voor de gaafste servicejob in de HVAC / Klimaattechniek! Ga je bezig houden met de vooral nationale maar incidenteel internationale service van top of the line klantspecifieke klimaatoplossingen!

De Betuwe

Junior Service Technicus Klimaattechniek en HVAC

Klimaatsimulatiekasten en Cleanrooms!

Net klaar met je MBO? Nu ready om te beginnen? Bekiijk deze vacature voor een gave startersjob in de HVAC / Klimaattechniek! Ga je bezig houden met de vooral nationaal maar incidenteel internationale service van klantspecifieke klimaatoplossingen!

Regio Culemborg/Geldermalsen

Monteur Complexe Installaties

Gave job voor High-Techfans!

Heb jij een affiniteit voor high-tech machines? Ben je geïnteresseerd in een binnendienstfunctie? Als monteur complexe installaties ben jij verantwoordelijk voor high-tech sorteer- en verpakkingsinstallaties! Ga aan de slag bij de koploper op het gebied van Innovatie in de sorteertechnologie!

Internationaal of standplaats Tiel

Service Engineer Machinebouw

Pneumatiek, PLC en Railtechniek!

Service Engineer Machinebouw Deze internationaal opererende werkgever Ontwikkelt, ontwerpt  en vervaardigt geautomatiseerde systemen voor kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) inname- en uitgifte. Hiermee wil zij een bijdrage leveren aan het oplossen van problemen van logistieke en beheersmatige aard. Daarmee maken zij gebruik van innovatieve partners zoals op het gebied van inventieve railtechnieken, paternosterliften, besturingssystemen als Siemens en B&R,  Pneumatiek van Festo en veiligheidsoplossingen van Pilz.

Opheusden

Hardware technicus

Binnen én af en toe buiten werken?

Ben jij werkzaam als monteur elektrotechniek en wil je jezelf verder ontwikkelen tot hardware technicus? Bij ons krijg je de kans om deze mooie rol jezelf eigen te maken.

Tiel

Service technicus (medische systemen)

Hoogwaardige medische systemen installeren?

Wij zoeken een flexibele teamspeler met oog voor kwaliteit en klanttevredenheid. Werk jij zorgvuldig en communiceer jij correct naar klanten in de medische sector? Kom dan werken als service technicus medische installaties!

Dodewaard

Paneelbouwer

Opgeleid worden tot hardware engineer?

Wij zoeken een elektrotechnicus en/of paneelbouwer die het leuk vindt om zowel binnen alsmede buiten te werken. Jouw missie binnen het team van onze opdrachtgever is de verantwoordelijkheid te dragen voor het bekabelen en aansluiten van een grote variatie aan industriële machines en installaties in de buitendienst op locatie van uiteenlopende klanten. Klanten kunnen zijn; waterschappen en netbeheerders, machinebouwers, de automotive industrie.