Installatiebaan helpt je
aan jouw nieuwe baan in de techniek!

Uitdagende projectenMeer salarisDoorgroei & OntwikkelingWerk dichterbij huis

FILTER ONZE VACATURES

Voor [de superleuke superlange vacature titel] hebben we x aantal vacatures gevonden

Zutphen

Elektricien Technische Dienst

Veelzijdige baan!

Werken op 1 geavanceerde productielocatie als elektricien technische dienst en een zeer goed salaris verdienen? Met jouw kennis en kunde op het gebied van elektrotechniek ben je voor onze opdrachtgever onmisbaar bij het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties in een productie- / procesomgeving. Kom jij dit kleine team versterken? Ben je wat ouder? Geen probleem, iedereen met de juiste papieren is welkom! ; )

Meerdere locaties binnen Nederland

Junior monteur elektrotechniek

De ideale functie voor een starter!

Wij zoeken meerdere startende elektromonteurs! Net je MBO elektrotechniek afgerond?  Op zoek naar je droombaan om een goede start van je carrière te maken? Wij helpen je graag met de keuze te maken in deze brede sector! Werken in de installatietechniek, de machinebouw, de mechatronica of de energietechniek? Er zijn veel mogelijkheden binnen de elektrotechniek, als carrièreadviesbureau is onze belangrijkste vraag dan ook: "Monteur, hoe ziet jouw ideale baan eruit?"

Regio Betuwe

Elektromonteur Technische Dienst 2-ploegen

2 ploegendienst in de TD!

Elektromonteur Technische Dienst 2-ploegen  

Eemshaven

Monteur onderhoud (WTB)

Fijne wachtdienst vergoeding!

Monteur onderhoud (WTB) Heb jij een passie voor techniek en opzoek naar een uitdagende baan als monteur onderhoud WTB in de regio Eemshaven? Dan is dit de juiste vacature! Wij zijn opzoek naar een technicus, die de onderhoud aan mechanische delen van de installaties in de energiecentrale uitvoerd.

Nabij Geldermalsen

Elektromonteur technische dienst ( 3 ploegen)

Riante ploegentoeslag!

Elektromonteur technische dienst in 3 ploegen. Ben jij op zoek naar een leuke functie als monteur elektrotechniek en zie jij ook de voordelen in van het werken in ploegen binnen een TD-omgeving? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou in de regio Buren/ Zoelmond nabij Tiel en Geldermalsen. Deze baan kan ook als BBL-functie uitgevoerd worden waarbij je leert en werkt.

regio Arnhem

Monteur technische dienst (dagdienst)

Werk op 1 locatie!

Ben jij een monteur die in dagdienst wil werken bij onze opdrachtgever gevestigd nabij Arnhem? Wil jij allround werkzaam zijn en heb je ervaring met mechanische, elektrotechnische en misschien zelfs wel met wat bouwkundige en IT gerelateerde werkzaamheden? Onze opdrachtgever is actief in de proces-industrie. Heb jij ervaring in de farmaceutische of voedingsmiddelen industrie? Wil jij werken in een productie-omgeving?