Installatiebaan helpt je
aan jouw nieuwe baan in de techniek!

Uitdagende projectenMeer salarisDoorgroei & OntwikkelingWerk dichterbij huis

FILTER ONZE VACATURES

Voor [de superleuke superlange vacature titel] hebben we x aantal vacatures gevonden

Regio Eindhoven

Inspecteur EV / HV Installatieverantwoordelijke A

Veiligheid en de Hoogste Spanning!

Hoogspanning en NEN- keurmerken? Die ken jij als de beste! Veiligheid? Dat vind jij het belangrijk en controleer je graag! Meedenken met de bedrijfvoering EV dat is wat jij gaat doen!

Regio 'S-Hertogenbosch / Nijmegen

Elektromonteur Luxe Jachtenbouw

Luxe Jachten, Diverse werkzaamheden!

Allround Elektromonteur Luxe Jachtenbouw (40 uur) Ben jij geïntresseerd in de wereld van de Luxe Jachtbouw? Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen de Elektrotechniek? Dan is deze vacature iets voor jou!

Regio Eindhoven

Ervaren Monteur Hoogspanning

Het hoogste spanningsniveau!

Ga aan de slag in de eredivisie van de energietechniek, ga aan de slag als Hoogspanningsmonteur! Materiaal bewerken, dat is voor jou geen uitdaging meer. Koper of alluminium buig jij letterlijk naar jouw wil. Ook het trekken van voedingskabels is geen bijzonderheid meer voor jou! Maar...

Regio 's-Hertogenbosch

Service Monteur Duurzame Energie

Duurzaamheid op de eerste plaats!

Service Monteur Duurzame Energie bij een specialist in de Zonnestroom sector! Jij vindt het belangrijk dat Nederland een Duurzamer land wordt! Daarnaast ben je geïntresseerd in het onderhouden en modificeren van interessante Zonnestroom installaties en autonome PV systemen op locatie van de klant! Door jouw technische kennis en ervaring kun jij snel en grondig storingen oplossen en problemen verhelpe dit zodat de klant optimaal gebruik kan maken van de installaties. Daarnaast ga je ook de klant helpen wanneer bestaande installaties geupgrade moeten worden en wanneer bestaande installaties gemodificeerd moeten worden!