Installatiebaan helpt je
aan jouw nieuwe baan in de techniek!

Uitdagende projectenMeer salarisDoorgroei & OntwikkelingWerk dichterbij huis

FILTER ONZE VACATURES

Voor [de superleuke superlange vacature titel] hebben we x aantal vacatures gevonden

Zutphen

Elektricien Technische Dienst

Veelzijdige baan!

Werken op 1 geavanceerde productielocatie als elektricien technische dienst en een zeer goed salaris verdienen? Met jouw kennis en kunde op het gebied van elektrotechniek ben je voor onze opdrachtgever onmisbaar bij het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties in een productie- / procesomgeving. Kom jij dit kleine team versterken? Ben je wat ouder? Geen probleem, iedereen met de juiste papieren is welkom! ; )

Beesd

Monteur verpakkingsmachines

Prachtige auto!

Wil jij als monteur machinebouw voornamelijk in Nederland werken en een prachtige gezins- of personen-auto rijden ipv een grote bus? Lees dan snel verder...

Service Technicus Klimaattechniek en HVAC

Klimaatsimulatie tot aan Cleanrooms!

Ken jij de geheimen van de klimaattechniek? Zoek je een werkgever die gelooft in jou potentie en groei? Bekiijk deze vacature voor de gaafste servicejob in de HVAC / Klimaattechniek! Ga je bezig houden met de vooral nationale maar incidenteel internationale service van top of the line klantspecifieke klimaatoplossingen!

De Betuwe

Junior Service Technicus Klimaattechniek en HVAC

Klimaatsimulatiekasten en Cleanrooms!

Net klaar met je MBO? Nu ready om te beginnen? Bekiijk deze vacature voor een gave startersjob in de HVAC / Klimaattechniek! Ga je bezig houden met de vooral nationaal maar incidenteel internationale service van klantspecifieke klimaatoplossingen!

Regio Culemborg/Geldermalsen

Monteur Complexe Installaties

Gave job voor High-Techfans!

Heb jij een affiniteit voor high-tech machines? Ben je geïnteresseerd in een binnendienstfunctie? Als monteur complexe installaties ben jij verantwoordelijk voor high-tech sorteer- en verpakkingsinstallaties! Ga aan de slag bij de koploper op het gebied van Innovatie in de sorteertechnologie!

Regio Betuwe

Elektromonteur Technische Dienst 2-ploegen

2 ploegendienst in de TD!

Elektromonteur Technische Dienst 2-ploegen  

Nabij Geldermalsen

Elektromonteur technische dienst ( 3 ploegen)

Riante ploegentoeslag!

Elektromonteur technische dienst in 3 ploegen. Ben jij op zoek naar een leuke functie als monteur elektrotechniek en zie jij ook de voordelen in van het werken in ploegen binnen een TD-omgeving? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou in de regio Buren/ Zoelmond nabij Tiel en Geldermalsen. Deze baan kan ook als BBL-functie uitgevoerd worden waarbij je leert en werkt.

De Betuwe

Chef Monteur Elektrotechniek

Leidinggeven, monteren en modificeren

Hey Monteur! Ben jij de leidingvende technicus die wij zoeken? Ben jij werkzaam als monteur elektrotechniek en wil je jezelf verder ontwikkelen tot Chef Monteur? Bekijk deze vacature, wellicht is dit wel jouw kans!

regio Arnhem

Monteur technische dienst (dagdienst)

Werk op 1 locatie!

Ben jij een monteur die in dagdienst wil werken bij onze opdrachtgever gevestigd nabij Arnhem? Wil jij allround werkzaam zijn en heb je ervaring met mechanische, elektrotechnische en misschien zelfs wel met wat bouwkundige en IT gerelateerde werkzaamheden? Onze opdrachtgever is actief in de proces-industrie. Heb jij ervaring in de farmaceutische of voedingsmiddelen industrie? Wil jij werken in een productie-omgeving?

regio Arnhem

(aankomend) uitvoerder infra (E)

Meer verantwoordelijkheid en salaris

Ben je nu technicus of monteur en wil doorgroeien naar een leidinggevende functie? Wij hebben voor jou een hele leuke functie van aankomend uitvoerder geselecteerd! Bekijk'm snel; Je hebt een veelzijdige functie waarin je techniek combineert met het adviseren van klanten en teamleden. Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn onder meer:

Midden - West Nederland

Monteur Lifttechniek

Lift jezelf naar het volgende niveau!

Wij zoeken een elektrotechnicus met een enorme affiniteit met lifttechniek en bij voorkeur ervaring in de installatietechniek. Jouw doel binnen het team van onze opdrachtgever is de verantwoordelijkheid te dragen voor het repareren en inbedrijfstellen van een grote variatie aan lift installaties in de buitendienst op locatie van veel verschillende klanten. Klanten kunnen zijn; winkelcentra, ziekenhuizen, overheidsinstaties en woningen. Je zult service verlenen bij storingen en in bedrijfstellingen ter plaatse bij onze klanten in Nederland. Verder bouw je in de binnendienst aan vernieuwende lifttechnieken. Je hebt de kans je binnen een team van gezellige maar gedreven collega's (verder) te ontwikkelen bij een firma die continue met nieuwe en uitdagende projecten bezig is.  Als je wil kan doorgroeien naar Eerste Monteur Lifttechniek of Werkvoorbereider. De werkzaamheden omvatten onder andere;

Midden-Nederland

Eerste Monteur Infratechniek (VRI)

Passie voor VRI's?

Wij hebben een hele leuke vacature voor een eerste monteur die zichzelf verder wil ontwikkelen binnen de infratechniek. Ben jij toe aan de volgende stap? Wil jij doorgroeien naar de functie van eerste monteur infratechniek? Wij regelen het.

Opheusden

Hardware technicus

Binnen én af en toe buiten werken?

Ben jij werkzaam als monteur elektrotechniek en wil je jezelf verder ontwikkelen tot hardware technicus? Bij ons krijg je de kans om deze mooie rol jezelf eigen te maken.

Tiel

Service technicus (medische systemen)

Hoogwaardige medische systemen installeren?

Wij zoeken een flexibele teamspeler met oog voor kwaliteit en klanttevredenheid. Werk jij zorgvuldig en communiceer jij correct naar klanten in de medische sector? Kom dan werken als service technicus medische installaties!

Gelderland

Leidinggevend Elektromonteur Installatietechniek

Ben jij een echte leider?

Leidinggevend Elektromonteur, Dè functie om jouw leidinggevend talent op te laten bloeien!Wil jij graag jouw leidinggevend talent laten zien en ontwikkelen? Als Leidinggevend Elektromonteur ben je de leidinggevende van een team van Elektromonteurs en onderaannemers. Jouw taak is het aansturen en motiveren van een hecht team, en jij vormt de sleutelspeler in het proces tussen plan en werkelijkheid. Jij bent de verbinding tussen projectleiding en de monteurs, tevens denk je mee over de elektrotechnische installatie die je aanlegt samen met je team. Bij deze functie ben je voornamelijk werkzaam in de uitiliteitsmarkt, en je zit op een functie waarin je zowel je elektrotechnisch als leidinggevende vaardigheden kunt gebruiken en verbeteren!

Gelderland

Allround Technicus

Leuke junior rol!

Ben jij een beginnend Technicus met als doel een leuke functie en veel doorgroeien?

De Betuwe

Service technicus klimaattechniek

Volop doorgroeimogelijkheden!

Ben jij een beginnend expert op het gebied van koeltechniek?

De Betuwe

HVAC Service Technicus

Uitstekende salaris!

Service Technicus Klimaattechniek bij een specialist in de sector!

Dodewaard

Paneelbouwer

Opgeleid worden tot hardware engineer?

Wij zoeken een elektrotechnicus en/of paneelbouwer die het leuk vindt om zowel binnen alsmede buiten te werken. Jouw missie binnen het team van onze opdrachtgever is de verantwoordelijkheid te dragen voor het bekabelen en aansluiten van een grote variatie aan industriële machines en installaties in de buitendienst op locatie van uiteenlopende klanten. Klanten kunnen zijn; waterschappen en netbeheerders, machinebouwers, de automotive industrie.

Tiel

Junior elektromonteur

Veel leren!

Wij zoeken meerdere junior monteurs elektrotechniek! Hoe ziet de ideale baan eruit voor jou? Het is altijd lastig om de beste keuze te maken uit de vele mogelijkheden na je technische opleiding die deze sector je biedt, daar helpen wij jou graag bij! Deze functie is ook als BBL-functie in te vullen! In tegenstelling tot de meeste recruitmentbureau's werken wij vanuit de werknemer in plaats van de vacature hierdoor komen jouw wensen centraal te staan! Onze belangrijkste vraag is dan ook:"Elektromonteur, hoe ziet jouw ideale baan eruit?"