Installatiebaan helpt je
aan jouw nieuwe baan in de techniek!

Uitdagende projectenMeer salarisDoorgroei & OntwikkelingWerk dichterbij huis

FILTER ONZE VACATURES

Voor [de superleuke superlange vacature titel] hebben we x aantal vacatures gevonden

Beesd

Monteur verpakkingsmachines

Prachtige auto!

Wil jij als monteur machinebouw voornamelijk in Nederland werken en een prachtige gezins- of personen-auto rijden ipv een grote bus? Lees dan snel verder...

Regio Culemborg/Geldermalsen

Monteur Complexe Installaties

Gave job voor High-Techfans!

Heb jij een affiniteit voor high-tech machines? Ben je geïnteresseerd in een binnendienstfunctie? Als monteur complexe installaties ben jij verantwoordelijk voor high-tech sorteer- en verpakkingsinstallaties! Ga aan de slag bij de koploper op het gebied van Innovatie in de sorteertechnologie!

Utrecht

Zelfstandig Monteur E MBO3+

Platte organisatie, Snel groeien!

Zelfstandig Monteur E Een familiebedrijf. Dat hoor je wel vaker. Maar bij deze werkgever draait het al ruim 100 jaar om één ding! Goed werk leveren! Samen aan iets moois werken onder uitstekende omstandigheden en met gezellige collega's, dat doen ze hier elke dag! Jij kan onderdeel worden van deze gave club en jouw kwaliteiten en kunde laten stralen in een gave positie met veel doorgroeimogelijkheden!

Internationaal of intern Standplaats Veenendaal

Automotive Servicemonteur

Dynamische Automotive functie

Heb jij al enige ervaring in de automotive? Beschik je over basiskennis van CAN-bussystemen en hydrauliek? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe gave functie! Ga aan de slag als Servicemonteur Automotive en ontwikkel jezelf verder!

Midden-Nederland

Monteur E in de Infratechniek

Monteur E? Ga aan de slag met VRI's!

Als monteur Infratechniek combineer je de kennis van jouw opleiding met werkzaamheden uitvoeren in de praktijk. Onder leiding van een Eerste Monteur werk je mee aan het onderhoud en vernieuwen van diverse (verkeers)installaties. Je zult werkzaam zijn in een team van ervaren collega’s die een passie voor verkeer delen en het wegennet willen verbeteren op het gebied van verkeersveiligheid, doorstroming en milieu. Jij levert met jouw werkzaamheden een belangrijke bijdrage aan het behalen van een goed eindresultaat en een beter Nederland!