de 7 voordelen van
installatiebaan.nl

We zijn trots op wie we zijn en wat we doen. Wij denken namelijk dat www.installatiebaan.nl uniek is. Waarom? Omdat we geloven in samen groeien, samen beter worden, en elkaar verder helpen. Daarom zijn we een samenwerking gestart met een geselecteerd aantal bedrijven in de installatietechniek.Hoe? Door voor jou als installatietalent een betere werkplek te vinden, bij een werkgever die je meer biedt, waar jij wordt uitgedaagd om elke dag het beste uit jezelf te halen.

Voordeel

Doorgroeien en jezelf verder ontwikkelen!

Is jouw werk minder uitdagend aan het worden? Wil je als monteur, technicus, voorbereider, uitvoerder, tekenaar, calculator of bijvoorbeeld projectleider nieuwe dingen leren? Misschien wil je eens in een andere sector of werkomgeving aan de slag? Wij hebben al veel installatietechnici geholpen aan uitdagende doorgroei-functies. Wil je bijvoorbeeld vanuit de woningbouw aan de slag in de industrie? Wij regelen het voor je. Wil je doorgroeien of  1 dag in de week verder leren? Wil je vanuit buiten naar een kantoorfunctie? Wij regelen het voor je!

Als het bij jouw ambities een opleiding past, dan faciliteren en betalen wij jouw opleiding. Heb je bijvoorbeeld nu een MBO 2 opleiding en wil je werken als monteur en leren tegelijk? Ga dan voor een MBO 3 opleiding! Wij regelen het leerbedrijf voor je en betalen jouw college-geld en zelfs jouw studieboeken.

HOE DOEN JULLIE DAT?
Voordeel

Werk dichterbij huis!

Ben je net vader geworden en wil je vaker thuis zijn? Of heb je gewoon de balen van die lange reistijd of eindeloze files. Wij hebben de oplossing! Een leuke nieuwe baan dichterbij huis. We kennen nabij jouw woonplaats veel leuke banen voor jou zodat jij meer tijd overhoudt voor andere leuke dingen zoals; sporten, bier drinken met je vrienden en/of meer tijd doorbrengen met het gezin.

Een baan dichterbij huis? Wij regelen het voor je!

HOE DOEN JULLIE DAT?
Voordeel

Meer salaris!

Het is nú de tijd om voor méér salaris te gaan! De economie is booming en de vraag naar installatietechnici is groter dan het aanbod. Natuurlijk moet het realistisch blijven maar wij weten het zeker; jij verdient beter! En wij regelen het voor je.

Op dit moment moet het zeker lukken om voor jou een salarisverhoging van 15% te realiseren. Waar wacht je nog op!?

HOE DOEN JULLIE DAT?
Voordeel

Wij betalen jouw opleiding!

Wil je verder studeren en tegelijkertijd blijven werken? Wij begeleiden bijvoorbeeld BBL-studenten in de techniek. Maar ook als je geen BBL-student bent organiseren en betalen we jouw opleiding en studiematerialen. Op dit moment behalen meerdere monteurs hun MBO niveau 3 via ons. Welke opleiding wil jij gaan volgen? We hebben contact met de meeste ROC’s en regelen het voor je!

HOE DOEN JULLIE DAT?
Voordeel

BONUS: goed gereedschap is het halve werk!

Niets is zo vervelend voor een monteur als werken met slecht gereedschap. Al onze geselecteerde werkgevers werken met het beste gereedschap. Wel zo fijn om mee te werken.

HOE DOEN JULLIE DAT?
Voordeel

Super eenvoudig reageren of solliciteren!

We horen het van veel sollicitanten dat ze onnodig veel informatie moeten achterlaten om te kunnen reageren op een leuke functie. En daarom schaffen we solliciteren af. Je maakt jouw interesse voor een nieuwe baan kenbaar door jouw naam, email-adres en/of mobiele nummer achter te laten. Vervolgens wordt je binnen 48uur door ons gebeld en nemen we jouw wensen door.

Solliciteren hoeft dus niet meer. Dat regelen wij voor jou! Wel zo makkelijk!

HOE DOEN JULLIE DAT?
Voordeel

Gave projecten!

Of je nu in de woningbouw of utiliteit wilt werken of installaties op een super-jacht wil installeren… Wij zijn altijd opzoek naar de mooiste banen en de gaafste projecten voor installatietechnici in Nederland maar ook internationaal. Uitdagende projecten en de mooiste banen! Wij regelen het voor je!

HOE DOEN JULLIE DAT?

Benieuwd geworden?
We leren je graag kennen!

Contact