de 7 voordelen
van www.installatiebaan.nl

We zijn trots op wie we zijn en wat we doen. Wij denken namelijk dat www.installatiebaan.nl uniek is. Waarom? Omdat we geloven in samen groeien, samen beter worden, en elkaar verder helpen. Hoe? Door voor jou als monteur een betere werkplek te vinden, bij een baas die je meer biedt, waar jij wordt uitgedaagd om elke dag het beste uit jezelf te halen.

Voordeel

Doorgroeien en jezelf verder ontwikkelen!

Is jouw werk minder uitdagend aan het worden? Wil je als monteur nieuwe dingen leren? Misschien wil je eens in een andere sector of werkomgeving aan de slag? Wij hebben al veel monteurs geholpen aan uitdagende doorgroei-functies. Wil je bijvoorbeeld vanuit de laagspanning aan de slag in de midden- of hoogspanning? Wij regelen het voor je. Wil je als monteur doorgroeien naar een kantoorfunctie? Wij regelen het voor je!

Als bij jouw ambities een opleiding past, dan faciliteren en betalen wij jouw opleiding. Heb je bijvoorbeeld nu een MBO 2 opleiding en wil je werken als monteur en leren tegelijk? Ga dan voor een MBO 3 opleiding! Wij regelen het leerbedrijf voor je en betalen jouw college-geld en zelfs jouw studieboeken.

HOE DOEN JULLIE DAT?
Voordeel

Werk dichterbij huis!

Ben je net vader geworden en wil je vaker thuis zijn? Of heb je gewoon de balen van die lange reistijd of eindeloze files. Wij hebben de oplossing! Een leuke nieuwe baan dichterbij huis. We kennen nabij jouw woonplaats veel leuke banen voor jou als monteur zodat jij meer tijd overhoudt voor andere leuke dingen zoals; sporten, bier drinken met je vrienden en/of meer tijd doorbrengen met het gezin.

Een baan als monteur of technicus dichterbij huis? Wij regelen het voor je!

HOE DOEN JULLIE DAT?
Voordeel

Meer salaris!

Het is nú de tijd om voor méér salaris te gaan! De economie is booming en de vraag naar monteurs is groter dan het aanbod. Natuurlijk moet het realistisch blijven maar wij weten het zeker; jij verdient beter als monteur! En wij regelen het voor je.

Op dit moment moet het zeker lukken om voor jou een salarisverhoging van 15% te realiseren. Waar wacht je nog op!?

HOE DOEN JULLIE DAT?
Voordeel

Wij betalen jouw opleiding!

Wil je verder studeren en tegelijkertijd blijven werken als monteur? Wij begeleiden BBL-studenten in de techniek. Maar ook als je geen BBL-student bent organiseren en betalen we jouw opleiding en studiematerialen. Op dit moment behalen meerdere monteurs hun MBO niveau 3 via ons. Welke opleiding wil jij gaan volgen? We hebben contact met de meeste ROC’s en regelen het voor je!

HOE DOEN JULLIE DAT?
Voordeel

BONUS: goed gereedschap is het halve werk!

Niets is zo vervelend voor een monteur als werken met slecht gereedschap. Wij geven al onze monteurs na een succesvolle proefperiode van 1 maand een bonus van 250 euro. Deze bonus kan je gebruiken voor het aanschaffen van eigen gereedschap die je voor je werk en privé mag gebruiken. Het gereedschap is en blijft van jou. Ook verzorgen we werkkleding voor de zomer en winter! Goed geregeld dus!

HOE DOEN JULLIE DAT?
Voordeel

Solliciteren hoeft niet meer : )

We horen het van elke monteur die we spreken; solliciteren is niet leuk! En daarom schaffen we solliciteren af. Je komt bij ons op een kennismakingsgesprek. In dit gesprek horen we wat jouw wensen zijn, en daarna selecteren wij enkele leuke banen voor je. Jij kiest vervolgens welke banen het beste bij jou past. Vervolgens gaan we samen kennismaken met onze (vaste) opdrachtgevers. Vervolgens ga je starten bij de organisatie en in de baan waar jij het beste gevoel bij hebt. En als het onverhoopt toch minder leuk is? Dan regelen we toch meteen een werkomgeving voor je waar je wel blij van wordt!

Solliciteren hoeft dus niet meer. Dat regelen wij voor jou! Wel zo makkelijk!

HOE DOEN JULLIE DAT?
Voordeel

Gave projecten!

Of je nu in de woningbouw of utiliteit wilt werken of installaties op een super-jacht wil installeren… Wij zijn altijd opzoek naar de mooiste banen en de gaafste projecten voor onze monteurs en technici in Nederland maar ook internationaal. Zo werken 2 van onze collega-monteurs op dit moment aan het installeren van windmolens aan de kust van Kameroen! Uitdagende projecten en de mooiste banen! Wij regelen het voor je!

HOE DOEN JULLIE DAT?

Benieuwd geworden?
We leren je graag kennen!

Contact